Dyreferie i Danmark for hele familien

Det er bestemt ikke en dårlig idé at holde ferie i Danmark. Der findes nemlig rigtig mange tilbud og oplevelser for hele familien. Man kommer derfor ikke til at kede sig, hvis man vælger at blive i landet henover sommeren.
Mange børn holder meget af dyr, hvorfor det kan være en rigtig god idé at inddrage i ferien. Der findes nemlig også rigtig mange muligheder for at komme på ferie med dyr i Danmark.

  • Zoologisk have: En klassiker er Zoologisk have. Det er et rigtig godt og børnevenligt sted, hvor der er en masse børnevenlige aktiviteter og tiltag samt fodringer af dyr og andre spændende ting, man kan opleve. Der er i øvrigt kommet en masse nye ting derinde, hvorfor det kunne være en god tur at tage på i løbet af ferien.

  • Knuthenborg: Bevæger i jer lidt længere væk, har i mulighed for at komme helt tæt på dyrene, selv de vilde dyr. I Knuthenborg Safari Park på Lolland, kan man nemlig køre rundt i sin bil og se på de forskellige dyr. Det er fx muligt at komme helt tæt på de vilde tigre, aber og lignende. Det er en oplevelse, der vil tage hele familien med storm.

  • Givskud løvepark: Hos Givskuds Løvepark kan man køre gennem flere områder og opleve dyr som giraffer og zebraer til alpakaer og bisonokser. Det er en overvældende oplevelse at se løverne i landets zoologiske haver bag tremmerne.

  • Ørnereservat i Nordjylland: Vil i opleve noget lidt anderledes, er dette et godt bud. Her kan man opleve helt store nordiske rovfugle som kongeørnen, havørnen og jagtfalken.

  • Tag ud i naturen: Er budgettet ikke så stort, eller har i bare lyst til at være ude i den danske natur, kan man også være heldig at få øje på en masse dyr der. Man kan for eksempel skrive alle de dyr ned, man ser på sin vej. Og så kan man jo gå hjem og læse om de forskellige dyr, man har set, når man kommer hjem. Det er også en sjov aktivitet for hele familien.