Bilferie med en brugt Audi A4

Oliepriserne har de seneste par år været presset helt i bund, og dermed er brændstofpriserne relativt lave, selvom det stadig er en af de største udgifter på bilen, så under alle omstændigheder er der god logik i at tage på bilferie rundt i Danmark eller til resten af Europa med hele familien. Der er nemlig mange fordele ved at tage på bilferie frem for at blot tage på en charterrejse med fly og hotel, da man opnår meget mere frihed i egen bil.

Her får man nemlig mulighed for at selv bestemme tidspunkterne for ferieturen, og man kan lave ophold undervejs, således man kan opleve mange destinationer på en sådan tur. Det vigtigste ved en sådan ferierejse er dog en bil, som faktisk gerne skal være stor og komfortabel til en længere køretur, så måske bør man anskaffe sig en brugt Audi A4, som er en stor luksuriøs familiebil i høj kvalitet, som alle i familien kan have glæde af.

Mest bil for pengene

Når man skal anskaffe sig en ny bil til familien, så bør man sikre sig bedst muligt, således man får mest bil for pengene, da mange har tabt store beløb på en bil, der enten var i for dårlig stand eller for lille til formålet. Det er dyrt at udskifte bilen hele tiden med handelsomkostninger, syn og istandsættelser samt værditab, så man bør kun købe en bil, såfremt den er i perfekt stand.

En kvalitetsbil holder til flere km end en billig bil i simple materialer, og desuden kan man opnå en mere sikker og komfortabel transport i en luksusbil, hvilket især er attraktivt på de lange ferieture. Nye biler er normalt at foretrække, men de er desværre også ret kostbare, men der er jo en del risiko forbundet ved at købe en brugt bil uden garanti trods en væsentligt lavere pris, da man jo kan få mange uventede udgifter på grund af eventuelle skjulte fejl og mangler.

For netop at hjælpe bilkøbere til en god investering, så har Audi indført en brugtvognsgaranti ved navn Audi Approved Plus (AAP), som giver bilkøbere en hidtil uset stor og omfattende garanti, således man reelt køber en lettere brugt Audi men i samme stand og udseende som en ny men til en nedsat pris. Audis bestseller gennem årene er model A4, da dette er en rummelig familiebil, der også kan anvendes som præsentabel firmabil, og man kan nemt finde en brugt Audi A4 med AAP på Audis hjemmeside, og til priser helt nede fra kun 300.000 kr.

Fordele med AAP

Audis AAP garantiordning er enestående, idet man køber en bil, der kun har kørt få tusinde km, således den optræder som en ny bil på alle områder, idet bilen er i topklasse overalt, da Audis teknikere har gennemgået bilen nøje, således alle fejl og mangler er udbedret, således bilen kun består af originale dele 100 % i orden. Man får hele 2 års fuld garanti på bilen efterfulgt af en 2-årig serviceaftale, der dog stopper, når bilen i alt har kørt 40.000 km.

Man kan derfor trygt investere i en brugt Audi A4, da Audi betaler alle uventede udgifter, hvis der skulle ske noget med bilen, og man får endda fri Autohjælp i hele Europa med i AAP løsningen, hvilket er ideelt, når man er på ferietur. En Audi A4 er derfor et godt valg til at spænde foran en campingvogn men også fint til en skiferie eller en længere køretur til sommerhus og feriesteder.