Herlig sommerferie til lavpris i sommerhus

Det behøves ikke koste en formue at give sig selv og resten af familien en dejlig ferieoplevelse i hyggelige og komfortable omgivelser, så man kan komme væk hjemmefra i nogle uger og nyde et luksuriøst ophold i et sommerhus i jeres ønskede prisleje. Der er nemlig masser af fordele ved at holde ferie i sommerhus, og det er samtidigt én af de billigste former for ferie, især hvis man kender til enkle tricks og smuthuller, som man kan læse mere om i det følgende.

Fordele ved sommerhusferier

De fleste danske sommerhuse ligger bekvemt nær ved sov og strand langs de danske kyster, således man ikke har langt at gå for at bade i vandet. Den danske sommer kan naturligvis ikke give samme garanti for sol og varme som en charterrejse sydpå, men til gengæld har man masser af andre bekvemme fordele ved at holde ferie i Danmark i sommerhus. Dels sparer man mange timer i et fly, og desuden får man ikke problemer med veksling af valuta og umulige samtaler på et uforståeligt sprog.

På en charterferie er der som regel run på døgnet rundt med fest og musik fra andre feriegæster på hotellet, mens man på en ferie i eget sommerhus selv bestemmer hverdagen. Her kan man hygge sig i fred og ro, men man kan da også invitere gæster samt besøge de nærliggende turistattraktioner og legepladser. Man kan også spare penge ved at selv tilberede maden til de fleste måltider, idet man kan grille på terrassen.

Nogle sommerhuse er primitivt indrettede, mens andre er temmelig luksuriøse med alt i hårde hvidevarer samt spa, sauna, solarium og swimmingpool at slappe af med. Desuden kan man nemt invitere gæster i sommerhus, og overnatning er sjældent et problem, da et sommerhus normalt har hems med ekstra sengepladser. Den største fordel er prisen, da man faktisk kan leje sommerhus for få tusinde kr. om ugen, og de billigste tilbud ligger lidt uden for højsæsonen, således man på den måde kan hygge sig, uden det koster for meget.

Find de bedste tilbud på nettet

Man finder faktisk masser af sommerhuse ti leje på nettet, da udlejerne ofte averterer her. Det største udvalg finder man hos de helt store udlejningsbureauer, så derfor bør man tjekke priser og muligheder for leje af sommerhus hos DanCenter, der har mange tusinde sommerhuse til leje i alle størrelser og priser. For at gøre det nemt og hurtigt at finde frem til passende sommerhuse, så skal man blot på hjemmesiden klikke ved de ønskede krav til jeres sommerhus herunder beliggenheden, lejeperioden og afstand til nærmeste strand. Herefter får man en oversigt listet efter pris, og man kan derefter vælge de sommerhuse, der ser mest attraktive ud. På sommerhusets priskalender kan man endda finde de billigste lejeperioder, således man på den måde kan få mest sommerhus for pengene.